Παναγιώτης Ματθαίου

Λειτουργικότητα και αισθητική χαρακτηρίζουν τις κατασκευές με γυψοσανίδες. Χάρη στη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εφαρμογές εσωτερικής δόμησης, με μια μεγάλη επιλογή γυψοσανίδων και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Με βάση πάντα τις ανάγκες του χώρου σας, δημιουργούμε με τις γυψοσανίδες ένα καλαίσθητο και λειτουργικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση του έργου σας, τηρώντας πάντα τους προσυμφωνηθέντες χρόνους με υπευθυνότητα, επαγγελματική συνείδηση, και σεβασμό στον πελάτη.

 

Το συνεργείο μας εργάζεται σε όλα τα είδη γυψοσανίδας:

  • Στάνταρντ την οποία χρησιμοποιούμε σε γενικές εφαρμογές κατασκευής ψευδοροφών και χωρισμάτων.
  • Την Πυράντοχη που την χρησιμοποιούμε σε κατασκευές όπου απαιτείται πυραντοχή καθώς είναι ιδανική για χώρους όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες όπως κοντά σε τζάκια αλλά και για χρήση σε χώρους όπου απαιτείται μεγαλύτερη αντίσταση από τη κοινή γυψοσανίδα σε περίπτωση φωτιάς.
  • Ανθυγρή την οποία χρησιμοποιούμε σε χώρους υψηλής υγρασίας,
  • Ανθυγροπυράντοχη την χρησιμοποιούμε για προστασία από την υγρασία και για πυροπροστασία. Σε εμας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.
  • Τσιμεντοσανίδα την οποία χρησιμοποιούμε για τα συστήματα εξωτερικής τοιχοποιίας. Το υλικό της τσιμεντοσανίδας θεωρείται άκαυστο και δεν περιέχει οργανικά πρόσμικτα όπως ξύλο ή χαρτί που είναι ευαίσθητα σε συνθήκες υγρασίας και μπορούν να οδηγήσουν στο σάπισμα ή φούσκωμα του υλικού. Οι τοιχοποιΐες με τσιμεντοσανίδα παρουσιάζουν πιστοποιημένη ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυροπροστασία. Συγκεκριμένα, με την κατάλληλη μόνωση πετροβάμβακα ένας τοίχος πάχους μόλις 12,5cm μπορεί να επιτύχει έως 54db ηχομόνωση και 120 λεπτά πυροπροστασία.